E Papritur - Aktori i Famshëm Fle Poshtë Statujës së Tij për një Arësye që s'mund ta Besoni!

Arnold Schwarzenegger i ka habitur të gjithë kur postoi një foto duke fjetur poshtë statujës së tij…

 

Me tej me keqardheje ai shkruan:

 

“Si ndryshojnë kohët!”

 

Arsyeja që e shkroi nuk ishte se ishte plakur, por sepse kur ai ishte Guvernator i Kalifornisë inauguroi një hotel me statujën e tij përball hotelit, dhe drejtuesit e hotelit i thanë që mund të shkonte sa herë të donte të qëndronte në hotel, dhe se gjithmonë do të gjendej një dhomë boshe për të.

 

Por pasi ai nuk ishte më Guvernator shkoi një ditë në hotel dhe administratori nuk i dha një dhomë me argumentin se hoteli ishte i gjithi i rezervuar!

 

 

Ai mori një batanije dhe u shtri para statujës së tij per t’i dhënë një mesazh njerëzve:

 

“Imagjinoni kur isha Guvernator ata më luteshin dhe më lëpiheshin, por tani që s’jam më në post më harruan bashkë me premtimin e dhënë. Po, kohët kanë ndryshuar!
Mos i zë asnjeherë besë postit që ke se vjen dita e humb dhe të gjithë ata që të rrinin prapa për interesa as do t’ia dinë më për ty!”