Akoma pa filluar sezoni policet vigjilent vlonjat ju urojne mirseardhjen me gjoba selektive

Ne gadishmeri te plote policet rrugore te Vlores…

Pas nje trafiku te gjate pa asnje polic qe te rregulloje qarkullimin di gjirokastrite ulen te konsumojne nje kafe te Motta ndersa po mendoheshin te drekonin te Titaniku, nje prej restoranteve me te mire ne Vlore.

Policet vigjilente edhe ne dite shiu nuk e toleruan parkimin pas tabeles edhe pse vargu i makinave shkonte deri ne lagjen tjeter.

Pa iu dridhur dora e plotesojne faturen e gjobes per shkelesit e tabeles por jo per vargun nga pas me makina.

Edhe pse vargu i makinave qe kishin parkuar ishte shume i gjate vetem nje gjob u dallua ne fillim te tabeles.

Mesa duket gjithe te tjeret kane qene te njohur per policet vlonjat ndersa makina e pare ishin turiste qe vijne te kontribuojne ne zhvillimin e turizmit ne dite pandemie dhe leket e drekes le t’i hajne policet per sherbim te larte dhe me gadishmeri ndaj rregyllave te qarkullimit.

Nje bravo e madhe per policine vlonjate e cila vjen direkt pas asaj te Tiranes, qe perparesi te plote ka gjobat e qytetareve sesa trafikun e renduar ne dite fundjave dhe shume mire qe selekton vetem turistet sepse turistet prandaj vine qe te mbushin arken e gjobave dhe jo dyert e lokaleve!