“Afati Eshtë Deri në 31 Janar”, Ambasada Amerikane Bën Njoftimin e Rëndësishëm, Ja për Çfarë Bëhet Fjalë

Ambasada amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim shumë të rëndësishëm për ty që je në kërkim të një pune dhe ende nuk e ke gjetur.

Njoftimin e ka publikuar në faqen zyrtare në “Facebook” teksa jep udhëzime se ku duhet të aplikoni. Kështu shkruhet në njoftimin e ambasadës së SHBA:

“Shihni pozicionet më të fundit të lira të punës në Ambasadën Amerikane. Afati për të aplikuar është 31 janar 2020. Për më shumë detaje dhe formën e aplikimit, klikoni këtu: https://bit.ly/2t6gZcr”