A jeni gati per telefonin e se ardhmes Tesla Pi? Ekspertët besojnë se nëse telefoni del në treg... (ja cudirat)

Te gjithe e njohin kompanine Tesla per makinat elektrike por pak i dine veshtiresite qe ka kaluar kjo kompani dhe si drejtuesi i saj Elon Musk i ka tejkaluar duke arritur deri aty sa te shpikë pajisje te cilat ishin shume veshtire te gjendeshin per te furnizuar prodhimin.

Sot kerkimet ne google po shtohen mbi te njejten pyetje: A do te prodhoje dhe nxjerre ne shitje Tesla nje telefon inteligjent?

Pergjigjia eshte po, se shpejti do te jemi deshmitare te smartfonit te Elon Musk. Tashme eshte bere publik zyrtarisht modeli qe do te dale ne treg dhe do te quhet Tesla Pi.

Ekspertët besojnë se nëse telefoni inteligjent del në treg, do të jetë për pajisjet një revolucion i vërtetë! Ata gjithashtu parashikojne se tregu i celulareve do te pesoje nje renie drastike per konkurentet, por akoma po mbahet sekret data e shperndarjes se telefonit revolucionar edhe pse pamja dhe funksionet e saj tashme dihen.

Per ata qe nuk jane updatuar ende, ja disa prej tyre:

Telefoni do të mbështesë internetin satelitor Starlink. Zhvilluesit do të deklarojnë se shpejtësia e shkarkimit të të dhënave do të jetë deri në 210 megabit për sekondë.

Telefoni do të mbështesë teknologjinë Neuralink, e cila do të lexojë informacione nga truri i kokës. Zhvilluesit deklarojnë se në rast lëndimi, përdoruesit do të zëvendësojnë disa nga funksionet e trurit. Fjalë të tilla tingëllojnë si diçka nga një film për të ardhmen dhe shkaktojnë kënaqësi.

Përdoruesit mund të përdorin telefonat inteligjentë për të minuar kriptomonedhën Marscoin. Kështu, njerëzit do të jenë në gjendje të fitojnë para virtuale duke minuar në telefonat e tyre.

Smartphone do të jetë në gjendje të sinkronizohet me pajisjet e tjera Tesla.

Duke marrë parasysh që makina Tesla ka zënë një vend të madh në treg dhe po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar falë aftësive të saj, bëhet e qartë se telefoni i Elon Musk do të revolucionarizojë tregun e telefonave. Smartphone i Tesla-s do të ndjekë hapat e vëllait të tij të madh, makinës, dhe do të fitojë zemrat e përdoruesve.