A do të guxonit të kalonit urat më të rrezikshme në botë?.

Urat janë një nga shpikjet më të mira ndërtimore në historinë e njerëzimit. Ata u mundësuan paraardhësve tanë të kalonin nga një rajon në tjetrin.
Ndërsa shumë ura të vjetra kanë pësuar rinovim, ju mund të habiteni kur shihni se disa nga këto ura të vjetra janë akoma në këmbë dhe përdoren në të vërtetë nga turistët.

A do t’i kalonit dot këto ura;

Langkawi Sky Bridge (Malaysia)

Seven Mile Bridge (Florida)

The Bridge of Immortals (China)

Hanging Bridge Of Ghasa (Nepal)

U Bein Bridge (Myanmar)