9 janar, ja si duket Drinua sot nga Ura e Lumit!

Ja si ka dale e eshte fryre Drinua!

E KENI PARE DHE HERE TJETER KESHTU?

Sigurisht qe po. Ka bere dhe deme, e hapur ne te dy anet, e ca me shume ne fushen e Valarese, me blloqe me peme e vreshta, sera etj.

RRESHJET DO TE VAZHDOJNE E DUHET BERE KUJDES!

Sipas Meteoalb gjatë orëve në vijim pritet një përmirësim i situatës, po shirat do të rikthehen gjatë orëve të mbrëmjes dhe mëngjesit të ditës së nesërme, pra kujdes!