25 VJET- TRAHANA LUNXHERIA

Trahana Lunxhëria, prodhim i mjeshtrit të prodhimit të produkteve ushqimore popullore, është një ushqim tradicional mjaft i përdorur në Lunxhëri dhe kudo.
Një produkt, që më tepër se në çdo kohë tjetër më përpara, ka vlerë sot, një produkt cilësor dhe i prodhuar në mënyrë artizanale.
E gjeni me Marketin e Lagjes.
NJEHERE TA PROVOSH, GJITHMONE DO TA KERKOSH
Email: trahanalunxheria@gmail.com
Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit – Tiranë

25 VJET TRAHANA LUNXHERIA