Vajza e Bill Gates bën vaksinën: “Fatkeqësisht kjo vaksinë nuk e futi trrurin e babait tim tek unë”

JENNIFER GATES, VAJZA E KRIJUESIT TE MICROSOFT BILL GATES MORI DOZEN E PARE TE VAKSINES DHE NE NJE POSTIM NE INSTAGRAM U SHPREH ME HUMOR:

Fatkeqesisht kjo vaksine nuk injektoi trrurin gjenial te babait tim tek trruri im. Ah sikur ta kishin kete fuqi vaksinat Mrna

JENNIFER GATES

Shakaja e saj është një referencë për babanë e saj Bill Gates, manjatin e teknologjisë miliarder, i cili ka përqendruar përpjekjet e tij filantropike me Fondacionin Bill dhe Melinda Gates në përmirësimin e teknologjisë së vaksinave dhe shperndarjes se tyre në botën në zhvillim. Ai gjithashtu ka paralajmëruar prej kohësh për mundësinë e një pandemie virale, shumë përpara se korona të përhapet në të gjithë globin.

Avokatia e tij për vaksinat e ka bërë atë një figurë qendrore në teoritë e konspiracionit anti-vaksinë. Një besim i çuditshëm është se ai po përdor pandeminë për të shperndare një vaksinë me një mikroçip që do të kontrollonte mendjet e njerëzve ose të gjurmonte vendndodhjen e tyre.

Gates tha se shqetesohet se teoritë e rreme mund të kishin një ndikim shumë real.

“Shpresoj se nuk krijon hezitim të vaksinave,” tha ai.

Vajza e Bill Gates gjithashtu ofroi falënderimet e saj për ata që e bënë të mundur vaksinën.

“Duke thënë faleminderit nuk fillon të përshkruajë mirënjohjen time për mjekët, shkencëtarët, ekspertët e shëndetit publik, farmacistët dhe kaq shumë të tjerë që bënë të mundur këtë arritje në mjekësinë moderne. Punonjësit tanë të kujdesit shëndetësor kanë punuar pa u lodhur për të shpëtuar sa më shumë jetë të mundshme , dhe kjo vaksinë vetëm do të rrisë aftësinë e tyre për të pasur sukses “, shkroi ajo./Shtypketu.com/