Mesuese Aferdita Shehu pret urimet tuaja per Ditelindjen e saj!

Aferdita Shehu nxenesja e shkelqyer ne te gjitha ciklet shkollore , pedagoge ne shkollat e qytetit te Gjirokastres sot ne pension, ka Ditelindjen.

Aferdita eshte mesuesja qe merr urime nga njerezit dhe miqte e saj te afert, nga koleget me te cilet ka punuar po vecanerisht nga nxenesit qe ka mesuar.

Fllimisht ka dhene mesim ne shkollat 8 vjecare e ne vazhdim dhe ne shkollat e mesme te Gjirokastres , e vlersuar per profesionalizmin ne mesimdhenie dhe marredheniet me prinderit dhe femijet e tyre.

Aferdita eshte tani ne pension dhe sot pret urimet tuaja per Ditelindjen e saj!