18 nxënësit do të jetojnë dhe studiojnë për një vit akademik në komunitete të ndryshme amerikane

Njoftim i Ambasades Amerikane ne Tirane:

Foto e Ditës | Nxënësit nga Shqipëria të programit të Shkëmbimit dhe Studimit për të Rinjtë Kennedy-Lugar për vitin 2021-2022 kanë mbërritur në Shtetet e Bashkuara! Nëpërmjet kësaj burse të Departamentit të Shtetit, 18 nxënësit do të jetojnë dhe studiojnë për një vit akademik në komunitete të ndryshme amerikane. Ne ju urojmë atyre suksese në mësime, shpresojmë që t’a pëlqejnë këtë përvojë të re dhe t’i përdorin njohuritë e marra kur të kthehen në klasat e tyre në Shqipëri.


🇺🇸️ | Photo of the Day | The 2021-2022 Kennedy-Lugar Youth Exchange and Study (YES) students from Albania have arrived in the United States! The 18 students will live and study for an academic year in various American communities through this U.S. Department of State’s scholarship. We wish them well in their studies and hope they get to enjoy this new experience and apply their knowledge when they return to their classrooms in Albania.