Në 24 orët e fundit 16 raste pozitive me Covid 19,Qarku i Gjirokastrës i pastër

Konfirmohen nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në 24 orët e fundit 16 raste pozitive me COVID-19, duke e çuar numrin e të infektuarve në 766.
Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive dhe e shërimeve, është si vijon:
Bashkia Të prekur                         Të shëruar
Tiranë 318                                           202
Shkodër 108                                          71
Krujë 102                                               9
Durrës 42                                              38
Fier 37                                                    32
Kurbin                                                    31
Korçë 19                                                 18
Elbasan 18                                              15
Kukës 18                                                 10
Lezhë 14                                                  14
Has 14                                                      12
Kavajë 9                                                  8
Lushnje 7                                               4
Vlorë 5                                                   4
Pukë 5                                                   4
Mirditë 5                                              3
Rrogozhinë 4                                       4
Tropojë 4                                              4
Berat 4                                                  2
Mallakastër 1                                      1
Mat                                                       1

Qarku i Gjirokastres eshte i pa prekur nga Covid 19 dhe punohet me kontrolle te forta qe te ruhet kjo situate.

Dje dhe sot nga Inspektoriati Shendetesor Shteteror  jane ushtruar kontrolle dhe jane vendosur gjoba per arsye te mos zbatimit te rregullave.