Dolën në treg bamjet e para, po nuk do ta besoni çmimin për 1 kg

Perimet dhe frutat e stines kur dalin per here te pare kane cmime “super te kripura”.

Te pritshme cmime te tilla po jo dhe ne qiell qe “t`i besh serhir”.

Sasite e para te qershive ne tregun e Tiranes dolen me 700 leke te reja per kg, qe i bene me shendet vetem ata qe nuk i numerojne leket, ndersa te tjeret priten qe te ulen sikunder tani kane shkuar 80 deri 200 leke te reja per kg.

Keto dy tre dite ne treg kane dale dhe sasite e para te bamjeve.

E dini sa eshte shkruar cmimi ne etikat e vendosura ne tezgat e tregut tek rruga”Myslym Shyri” ne Tirane?

Nuk do ta besoni po eshte e vertete: 800 lek te reja per kg.

Bleresit kalojne prane tyre dhe mbledhin buzet. Bejne llogari dhe ato nuk ju dalin. Me 800 leke te reja blen disa kg perime e fruta te tjera dhe nuk i merr ato as per prove dhe as per t`i bere me shendet!

Te shohim sa do shkoje cmimi pas disa ditesh!