14 miljon pelqime per puthjen e pare, ja çifti i njohur qe i ka fituar!

 

Sot pasdite ne “Ftese ne 5” eshte diskutuar per puthjen ne pergjithesi dhe puthjen e pare ne vecanti.

Diskutimi eshte hapur me ciftin e njohur ne Per`puthen Andin dhe Melisen.

Te dy kane treguar histori nga njohja dhe si ndodhi puthja e pare per te cilen thane se eshte kryer ne public po ne data te ndryshme po afer e afer.

Kane thene se jane puthur jo fshehurazi por ne sy te botes dhe pasi eshte percjelle ne internet ka marre 14 miljon pelqime.

Debati nese duhet ose jo te puthemi ne public vazhdoi pas tyre me personazhe te tjere, pale me mendime te ndryshme, duhet ose jo po qe asnjeri nuk e ndau me thike se cila puthje shijon me shume, ajo fshehurazi apo ajo tjetra.

Po cila mendoni se shijon me te vertete?