13 persona të infektuar në “7 penxheret” e Tiranës

 

Per 24 oret e fundit, po shtohen rastet me persona te infektuar me Covid 19.

Nga 0 raste dy dite me pare, ne Tirane jane konfirmuar 20 raste te reja nga keto 13 raste ne nje vater te re infektimi, institucionin e vuajtjes së dënimit “313”.

Megjithate sipas Ministrise se Shendetesise “Edhe pse ka një rritje të numrit të rasteve sot, ato janë të lokalizuara në dy vatra që po monitorohen dhe ndiqen me shumë vëmendje nga epidemiologët në terren”.

Ja nje tregues ne shkalle vendi:

6509 raste të dyshuara dhe prej tyre janë të konfirmuar pozitivë me COVID-19, 663 raste.