Ja si është Vlerësuar në Gjirokastër Dita Botërore e Autizmit...

Ne Gjirokaster vazhdon puna per te ndihmuar familjet ne nevoje.

Ka bashkerendim te punes dhe kontribut te perbashket per te ndihmuar me ushqime dhe ilace kete kategori.

Bashkia, Qarku dhe Drejtoria Rajonale te Transportit rrugor –Gjirokaster,ne kuadrin e Dites Botërore e ndèrgjegjësimit mbi Autizmin, kane dorezuar 36 pako ushqimore pèr familjet e fëmijëve që trajtohen nè qëndrën terapeutike Gjirokastër.

Ja fotot qe shprehin dashuri dhe solidaritet te punonjesve te ketyre institucioneve me familjet ne nevoje.