10 njerez te famshem te cilet ngjajne njesoj me njerez te shume viteve me pare

1. Fidel Castro dhe Liam Neeson

2. Christina Aguilera dhe Ginger Rogers

3. Nicolas Cage dhe nje person nga lufta e pare boterore

4. Orlando Bloom dhe Nicolae Grigorescu

5. Rupert Grind dhe David Wilkie

6. Jennifer Lawrence dhe Zubaida Tharwat

7. John Locke dhe Adrien Brody

8. Robin Williams dhe Ilyich Mechnikov

9. Justin Timberlake dhe nje burre i panjohur

10. Bruce Willis dhe Gjeneral Douglas MacArthur