About

Gjirokastra Online u lançua në vitin 2007 dhe kthehet përsëri me rubrika të reja për historinë, traditat historike, kulturore, arsimore e turistike të qytetit e krahinave rreth saj; me kujtime e intervista të bashkëqytetarëve në Shqipëri e Diasporë, informacione nga aktualiteti, programe të ndryshme, albume, video, humor, dhe surpriza të shumta ju mirëpresin në vazhdimësi…

Klikoni dhe do jemi gjithmone se bashku. 🙂

Gjirokastra Online, 2007: