in

90 vjecari Selam Bizhga nga Kaparjeli,40 vjet ne komunale nderoi 14 drejtore qe dashurine per Gjirokastren e shpreh edhe me vargje

 

Selam Bizhga eshte guregdhendesi 90 vjecar nga fshati Kaparjel i rrethit te Gjirokastres qe punoi 40 vjet ne ndermarrjen komunale dhe nderoi 14 drejtore, me plot kujtime mbreselenese te treguara ne intervisten qe i ka dhene gazetarit te Radios Saranda News.

 

Ju ftojme ta ndiqni se do te mesoni shume per punet e tij dhe mjeshterve te vjeter te gdhendjes se gurit per shtrimin e rrugeve kryesore  me kalldrem, te portave e sokakeve midis lagjeve te qytetit te Gjirokastres por dhe Sarandes. (Vidjo)

What do you think?

Written by admin

Sot urojme per ditelindjen menaxherin e famshem te restoranteve te jugut te Shqiperise.

Cilat grupe te tifozeve gjirokastrite kujtoni qe qendronin ne dy tribunat e Fushes se Vjeter