Archive: Day: August 16, 2018

  1. Home
  2. Day: August 16, 2018
Filter

Ura tjetër që Rrezikon të Shembet dhe që Duhet të Mos Kaloni!

Kjo urë ndodhet në rrugën ku kalojnë shumë shqiptarë sidomos ne vere

Lexo me Shume