Archive: Day: May 20, 2018

  1. Home
  2. Day: May 20, 2018
Filter

Stefan Miha - Kujdestari dhe Kronikani i Kishës 1500 vjeçare të Labovës së Kryqit!

Pa fjalën dhe kujdesin e Stefan Mihës, mësuesit veteran e historianit

Lexo me Shume

“Gatimet e Gjysheve” në Çeljen e Sezonit Turistik në Dropull!

Sezoni turistik në Dropull u hap dje me “Gatimet e Gjysheve”

Lexo me Shume