Archive: Day: April 26, 2018

  1. Home
  2. Day: April 26, 2018
Filter

Gjirokastra me 697 burime turistike. Po si shfrytëzohen?!

Ky eshte njoftimi i Ministrise se Turizmit dhe mjedisit, nga 3390 ne

Lexo me Shume