Tigani Gjigand për Makaronat me Fruta Deti të bëra në çast nga Shefi Italian i Restorantit të Famshëm!

Një spageti gjigande u është shërbyer klientëve të Restorantit Bake në Torre Dell’Orso, të Italisë.

Të ftuarit kishin mundësi të shikonin shefin e kuzhinës Giuseppe Lolli sesi gatuante me tiganin e tij të stërmadh.

Ai e krijoi vetë tiganin për të plotësuar kërkesat në rritje të klienteve.

Ju nuk mund te merrni me shume sesa kaq makarona ne Itali!

Shpërndani artikullin në rrjetin tuaj social duke klikuar te ikona e saj!
/Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i çdo materiali pa leje dhe pa citimin: GjirokastraOnline.com