Reportazhi i Klan për Gjirokastrën në "Jo vetëm modë" nga Floriana Garo! Cila ishte Shtëpia Karakteristike dhe Resorti që ata Vizituan!

Më datën 1 Korrik 2017 emisioni i televizionit Klan “Jo vetëm modë”, vizitoi Gjirokastrën për të bërë një reportazh mbi një nga shtëpitë më të njohura karakteristike në Gjirokastër si dhe resortin në pikën më të lartë të qytetit.

Mos e humbisni videon e tyre…

Shpërndani artikullin në rrjetin tuaj social duke klikuar te ikona e saj!
/Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i çdo materiali pa leje dhe pa citimin: GjirokastraOnline.com