Libra për Historinë, Traditat, Kulturën dhe Personalitete të Gjirokastrës të autorit Andon Lula!

Për porosi mund të na shkruani në adresën: andonlula@yahoo.com ose në inbox të Gjirokastra Online në Facebook!

Në Gjirokastër i gjeni tek kioska e Ylli Duros.
Në Tiranë Tek libraria ne sheshin Uillson.

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com