Nina Dhrami: Nje foto , nje kujtim i bukur!

Sa kujtim i bukur!! Deshmi e aktiviteteve artistike te thjeshta por plot disipline e impenjim per te ndikuar ne edukimin dhe argetimin e publikut gjirokastrit.

Eshte kenaqesi ta ndaj kete kujtim me miqte e mi duke kenduar “Vajzat e fshatit tim”kompozitor E. Shengjergji soliste Alida Hysko
Mbeten ne kujtese koleget me te cilet kam punuar.

Un bel ricordo delle tante attività artistiche svolte durante il periodo in cui facevo l’insegnante.