Tag: Akullore Bllaca

  1. Home
  2. Akullore Bllaca
Filter

Akulloret dhe Kasatat "BLLACA" - Historia e vëllezërve që ëmbëlsuan Pazarin e Gjirokastrës, e që sot ka pushtuar zemrat e Durrësakëve, dhe jo vetëm!

Akulloret dhe Kasatat "BLLACA" - Historia e vëllezërve që ëmbëlsuan Pazarin e Gjirokastrës, e që sot ka pushtuar zemrat e Durrësakëve, dhe jo vetëm!

Lexo me Shume