Nuk Përmbahet Rrjeti - "Goli i Ronaldos" Frymëzon Foto dhe Video Ironike Pafund!

Ja si e pershkruajne golin e Ronaldos mbreme ndaj Juventusit ne sekonden e fundit te kohës shtese dhe pa Bufon ne porte…

 

 

 

 

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com