Një dokument i veçantë: Fiset e familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin

Në vitin 1936, u organizua një mbledhje në godinën e prefekturës së qytetit, me rastin e sjelljes së eshtrave të Çerçizit nga Shkodra.

 

Jonuz Topulli, falënderoi dhe nderoi fiset dhe familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin në fitoren e Pavarësisë sonë Kombëtare.

 

Familjet gjirokastrite (Mbiemrat):

 

 

 

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com