Category: Turizem

  1. Home
  2. Turizem
Filter

Esperanto - Gjuha që bashkoi një Gjirokastrit me një Braziliane!

U njohën në takime ndërkombëtare si dhe me shkembime letrash në gjuhën

Lexo me Shume

GJIROKASTRA - Albania rated as top up-and-coming destination!

U.S.-based Travel + Leisure magazine has rated Albania as the top

Lexo me Shume

Vespa, motori ikonë "Made in Italy", së shpejti me një version elektronik!!

Më shumë se 70 vjet pasi lindi motori ikonë i Italisë, Vespa, po merr

Lexo me Shume