Category: Turizem

  1. Home
  2. Turizem
Filter

Gjirokastra me 697 burime turistike. Po si shfrytëzohen?!

Ky eshte njoftimi i Ministrise se Turizmit dhe mjedisit, nga 3390 ne

Lexo me Shume

Ju Kujtojmë Klubin e Picarit dhe Klubin e Sofratikës!

Në Gjirokaster thonë 'do vemi ne kafene', ne fshat thone 'do vemi ne

Lexo me Shume

Orenditë Shtëpiake Karakteristike që Sot nuk i Gjen as për Kujtim!

Çdo shtëpi e vjeter ne Gjirokaster dhe fshatra të saj, ka patur

Lexo me Shume

Shëtitje me Shkollë - Ju kujtohet kur Merrnim “bukë me vete”?!

Shëtitjet me shkollë kane qëne nje tradite e hershme ne qytetin e

Lexo me Shume

Mirësevini tek Mëma - Shpella e Mrekullueshme Nënujore e Liqenit të Viroit në Gjirokastër!

Zhytja në shpella nuk është një sport popullor në Shqipëri, megjithëse

Lexo me Shume