Category: Turizem

  1. Home
  2. Turizem
Filter

Kur mesonim vjersha permendesh per vendlindjen. Cilat ju kujtohen?!

Para 90-tes, mesuesit e letersise, jashte apo brenda programit, na

Read More

Kujtese/Ne gjurmet e valleve te krahines se Lunxherise

Ne krahinen e Lunxherise, ne vitet 1975 dhe 1978 jane regjistruar nen

Read More

Komentoni keto shprehje nga Fjalori E folme e qytetit te Gjirokastres

Komentoni: Behar eshte per ten a hera C`i krene binane I ka

Read More

"Zgjohen" katet e dyta e te treta te Qafes se Pazarit te qytetit te Gjirokastres

Kemi shkruar dhe me pare per katet e dyta e te treta te ndertesave te

Read More

Orest Lulo ju fton te shtoni fjale dhe shprehje te gjuhes dogançe

Mesuesi ne pension Orest Lulo na shkruan se ka deshire qe ne faqen

Read More

Ja pse gjyshet dhe gjyshërit jane sot më të mbrojtur nga COVID-19

Më shumë se 176,000 gjyshe dhe gjyshër janë sot më të mbrojtur nga

Read More

Zbuloni kuptimin e ketyre fjaleve te vjetra qe fillojne me shkronjen Xh

Zbuloni kuptimin e ketyre fjaleve te vjetra qe fillojne me shkronjen

Read More

Gezohen banoret e fshatit Kerre, permiresohet infrastruktura rrugore...

Me ne fund pas nje periudhe 3o vjecare, banoret e fshatit Kerre te

Read More