Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Në Odanë e Grave - Kush e Mban Mend... Një Herë Ishte... Kishte Lezet!

E para që nxorri vajzat e gjimnazit me kilota në Bashte të Teqesë për

Lexo me Shume

Lino Italiani - Bojaxhiu që Pëlqente Muzikën Klasike dhe Gjuetinë e Peshkut!

Nga të parët bojaxhinj të Gjirokastrës pas çlirimit, dhe më i miri

Lexo me Shume