Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Aljosha - Polici i Njohur i Trafikut në Qafë të Pazarit!

Para viteve 90, për ata që nuk e dinë, për disiplinimin e mjeteve dhe

Lexo me Shume

Kujtesë/ 70 Mjekët e Parë të Gjirokastrës që Studiuan Jashte Vendit!

Mësoni kush ishin disa nga 70 mjekët e parë të Gjirokastrës që

Lexo me Shume

Të Pathënat e Rrapit 550 Vjeçar të Libohovës në Rajonin e Gjirokastrës!

Për rrapin mbi 550 vjecar të Libohovës në Rajonin e Gjirokastrës eshte

Lexo me Shume