Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Gazetat e Gjimnazeve, Cilësuar si Zëri i Shkollës dhe Qytetarëve - A Vazhdojnë Sot?

Në gjimnazet e Gjirokastrës, Tepelenës e Përmetit për vite me radhë ka

Lexo me Shume

Nazmi Vehbiu - Burri i Mirë i Lagjes Pllakë që i Bënte "Lekët Gazeta"!

Në lagjen Pllakë të Gjirokastrës është një shtëpi e madhe ku ka jetuar

Lexo me Shume

Kur "Spartaku" i Delvinës Luante me "Shqiponjën" e Gjirokastrës!

Nga viti i krijimit e në vazhdim te dy ekipet kane mbajtur marrëdhenie

Lexo me Shume

Dita e Druve dhe Vargjet në Ceremonialin e Dasmës!

Nje nga zakonet e ceremonialit te dasmes ka qënë dhe Dita e Druve.

Lexo me Shume