Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Zbuloni fjalen e vjeter nga e folmja e Gjirokastres Keto jane 10 pyetje qe kerkojne pergjigjen dhe

Read More

A eshte e vertete qe “Miku pyetej per arsyen e ardhjes dhe se kur do ikte?!”.

Ne familjet gjirokastrite ka qene tradite dhe mendojme se ka mbetur,

Read More

Kur e sjell lepurin ne pallat dhe ate "e merr malli per shoket"...

Nje nga miqte e faqes tone na shkruan se i do lepujt dhe na shkruan se

Read More

Rremashet me te medhenj te Qafes se Pazarit ne Diten e te Rremave

Ndryshe nga shume gjirokastrite te Qafes se Pazarit qe sot diten e

Read More

Gjeni emrin e burimit, ku ndodhet, me ujrat e cilit lume bashkohet dhe ...

Kemi qendruar ne nje nga rruget nacionale te jugut te vendit dhe kemi

Read More