Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Gurëgdhendësi që jetoi 101 vjet, i patrembur nga tensioni e diabeti, pasionanti ndaj verës me kanaçe Kristo Koçollari

Kristo Koçollari, 1850-1951, rrojti 101 vjet. Në '14-ën erdhi në Gjirokastër. Punoi murator e gurëgdhendës, specialist për muslluqet dhe kalldrëmet...

Lexo me Shume

Blicët u ndezën sërish! Ndjeni Muzikën në Lëkurën Tuaj! Po Vjen Dj Beltrame, pasioni ndaj miksimit nuk humbet në Gjirokastër!

Pasioni i veçantë ndaj muzikës elektronike, miksimi live, atmosftera elektrizuese, si edhe stili i jetës mes club-eve e ambjenteve festive e kanë afirmuar atë tashmë në arenën e profesionit më të ri, por me histori jo të pakët në Gjirokastër...

Lexo me Shume