Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

A ekziston me të vërtetë Babagjyshi i Vitit të Ri? Apo është vetëm një legjendë!

Të gjithë ne kur ishim të vegjël kemi dëgjuar për Babagjyshin si një

Lexo me Shume

1001 Gazmoret - Krijuar dhe mbledhur nga Niko Çika... Ja disa prej tyre!

Qeshni, bëni të tjerët të qeshin dhe do ta kuptoni që jeta nuk ju ka

Lexo me Shume

Kush e solli autobusin e parë të markës "Shkodra" në Gjirokastër!

Shoferi që solli autobusin e pare te markes Shkodra ishte Shoferi Harri Dhoska, 12 vjet me urban...

Lexo me Shume