Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Zbulimi dhe Mjekimi i Kualifikuar i Sëmundjes nga Mjeku i Njohur Hodo Çelo i dha Jetë të Dytë Gjirokastritit Miho Kabili!

Në vitin 1970, nga nje vizite rutine, kur te tjere nuk i kishin dhënë shpresë, mjeku Hodo Çela e shtroi në spital...

Lexo me Shume

Intelektuali që mbante "7 Kunguj në një Sqetull", dashamirës i talenteve te reja! Ky ishte Muharrem Bejleri nga Libohova!

Intelektuali që mbante "7 Kunguj në një Sqetull", dashamirës i talenteve te reja! Ky ishte Muharrem Bejleri nga Libohova!

Lexo me Shume

Si duket Italia nga Hapësira! Mos Pyesni për Shqipërinë, e kanë nxjerrë...

Si duket Italia nga Hapësira! Mos Pyesni për Shqipërinë, e kanë nxjerrë...

Lexo me Shume