Category: Kuzhina Gjirokastrite

  1. Home
  2. Kuzhina Gjirokastrite
Filter

Receta për Anemikët! Cilat janë Ushqimet që Duhet të Përdorni më shumë?!

Anemia është sëmundja që lidhet me uljen e numrit të rruazave të kuqe

Lexo me Shume

"Micurini i Dhoksatit" - Mjeshtri i kultivimit të perimeve Pano Vasili!

Në kultivimin e perimeve nuk ishte i vetëm. Me të bashkë shquhej edhe

Lexo me Shume

SHEGA - Fruti i rrallë shërues, çfarë simbolizon, dhe e veçanta në dasmat Gjirokastrite!

Në disa zona të tjera si, Vlorë e Gjirokastër nusja kur shkon tek shtëpia e dhëndrit merr me vete një shegë...

Lexo me Shume

Menuja familjare sipas stinëve në Gjirokastër - DIMRI

Ne dimer, sa ftoheshin ditet e para te tetorit mbi sufrane e bukes

Lexo me Shume