Category: Kuzhina Gjirokastrite

  1. Home
  2. Kuzhina Gjirokastrite
Filter

Hasude, harroje, nuk e ben dot si te gjyshes time gjirokastrite!

Keto dite jane te ngjeshura per amvisat, sos pune e shtetit ose

Read More

Hë mo, si e do pilafin, me lëng apo pa lëng?

Pilaf e makarona, fasule e thierza, supe me perime, mish me patate, me

Read More

Byfteku vjenez në faqen tonë, ja si përgatitet!

Nga Tatjana Terpo Oshafi: Kjo eshte nje recete e byftekut

Read More

Si thoni, kush e bënë më të mirë hasudenë, dora e gjyshes apo?!

Hasudeja eshte embelsire e vjeter. Me te jane embelsuar gjyshet dhe

Read More

Per shëndetlie dhe bakllava na mbeti syri ne hava!!!

Per keto shendetlie dhe bakllava na mbeti syri ne hava!!! Duhet te

Read More