Category: Kuzhina Gjirokastrite

  1. Home
  2. Kuzhina Gjirokastrite
Filter

Skordhani i Gjirokastrës në Menunë e Restorantit të New York-ut!

Skordhani është një gatim i thjeshtë dhe tradicional në përdorim në

Lexo me Shume

Përsheshi me erëza i kuzhinierit Jorgo Muka që befasoi ambasadorët

Në verën e vitit 1984 për ambasadorët e përfaqësive të huaja të

Lexo me Shume