Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Elmas Boce - Atdhetari Themelues i Lëvizjes Teatrore në Qytetin e Gjirokastrës!

Elmas Boce lindi në qytetin e Gjirokastrës (1852-1925). Bashkëkohës i

Lexo me Shume

Shtëpitë e Pritjes në Gjirokastër dhe Transformimi i tyre ndër Vite!

Shtepia e Pano Zotos ne lagjen Pazar i Vjeter ne Gjirokastër, para

Lexo me Shume

Regjisorja "Artiste e Popullit" Xhanfise Keko, që u dallua me talentin e saj si nxënëse e shkollës "Koto Hoxhi"!

Per shkollen e saj fillore “Koto Hoxhi”, ne librin “Ditet e jetes sime”, Xhenfise Keko, regjisore, Artiste e Popullit, midis te tjerave shkruan...

Lexo me Shume

Mësuesja Veterane Pranvera Karagjozi Falënderon për Artikullin e Gjirokastra Online dhe ka këtë Urim për ish Nxënësit e Saj!

Mësuesja Veterane Pranvera Karagjozi Falënderon për Artikullin e Gjirokastra Online dhe ka këtë Urim për ish Nxënësit e Saj!

Lexo me Shume