Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Nxënësit e gjimnazit "Asim Zeneli" në Gjirokastër - Foto e Vitit 1952!

Nderim dhe respekt për mësuesit e Gjimnazit të Gjirokastrës, për ata

Lexo me Shume

Ja c'ka shkruar për mësuesin patriot Nane Panajot Meksi, Profesor Fedhon Meksi!

"Nane Panajot Meksin bashkëkohësit e mbajnë mend si një burrë me trup

Lexo me Shume

Si u shpërndanë abetaret e para në gjuhën shqipe në fshatin Golem!

Shkolla me fizionomi kombëtare u ngritën dhe në fshatra të tjera të

Lexo me Shume