Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Fillimet e Shërbimit Postar në Gjirokastër!

Mendohet se ka filluar me zyrë postare te administrates pushtuese

Lexo me Shume

FESTOHET 220 VJETORI I TEQESË SË FSHATIT HORMOVË

U festua sot 220 vjetori i krijimit te Teqesë të fshatit Hormovë me

Lexo me Shume

Njihuni/ Mamica në Filmin “Skënderbeu” është aktorja Adivije Alibali, sot 83 vjeçe!

Në vitin 1953 ne Gjirokastër u xhirua filmi “Skënderbeu”, filmi i parë

Lexo me Shume

Cilët ishin Prefektët e Gjirokastrës nga viti 1912 deri në vitin 1944!

Historia e Prefekturës së Gjirokastrës që nga shpallja e pavarsisë së

Lexo me Shume

HISTORI NË VITE - GAZETAT DHE RADIO TELEVIZIONI NË GJIROKASTER!

Historia e organeve te shtypit ne Gjirokaster fillon me vitin 1897 kur

Lexo me Shume