Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Njihuni/ Mamica në Filmin “Skënderbeu” është aktorja Adivije Alibali, sot 83 vjeçe!

Në vitin 1953 ne Gjirokastër u xhirua filmi “Skënderbeu”, filmi i parë

Lexo me Shume

Cilët ishin Prefektët e Gjirokastrës nga viti 1912 deri në vitin 1944!

Historia e Prefekturës së Gjirokastrës që nga shpallja e pavarsisë së

Lexo me Shume

HISTORI NË VITE - GAZETAT DHE RADIO TELEVIZIONI NË GJIROKASTER!

Historia e organeve te shtypit ne Gjirokaster fillon me vitin 1897 kur

Lexo me Shume

Nxënësit e gjimnazit "Asim Zeneli" në Gjirokastër - Foto e Vitit 1952!

Nderim dhe respekt për mësuesit e Gjimnazit të Gjirokastrës, për ata

Lexo me Shume