Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

Gjimnazi Siri Shapllo Mirëpret Nxënësit në këtë Vit të Ri Shkollor

Gjimnazi Siri Shapllo mirëpret nxënësit në kete vit te ri

Lexo me Shume

Nënë Tereza - 109 vjet nga lindja e Shenjtores Shqiptare simbol i Humanizmit

Në 109-vjetorin e lindjes së Shenjtores Nënë Tereza, simbolit shqiptar

Lexo me Shume

"AMERIKANËT" E QYTETIT TË GJIROKASTRËS

Të mbetur nga lufta dhe të ardhur në vitet e para të pas-çlirimit të

Lexo me Shume