Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

Ja si festoi Ambasadori Amerikan Donald Lu Ditën e Pavarësisë së Shqiptarëve

Ambasada Amerikane në Tiranë i është bashkuar festimeve të 105 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë në një mënyrë

Lexo me Shume

Skordhan në një Restorant të New York-ut!

Skordhani është një gatim i thjeshtë dhe tradicional në përdorim në Gjirokastër, pak i perdorshem sot. I promovuar

Lexo me Shume

"NËNDETËSIA 105" në Qafë të Pazarit të Gjirokastrës!

Kështu quhej pas vitit ‘83 një nga lokalet poshtë Qafës së Pazarit në Gjirokastër. Aty pihej e këndohej aq sa

Lexo me Shume

Gjirokastra Online kthehet perseri... me shumë surpriza!

Gjirokastra Online u lançua në vitin 2007 dhe kthehet përsëri me rubrika të reja për historinë, traditat historike,

Lexo me Shume