Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Master Shkencor në Kanabis të Legalizuar! Njihuni me gradën më të re Master MBA!

Universiteti i Shkencave në Filadelfia ka filluar një program MBA për

Lexo me Shume

Pyjet e Amazonës u dogjën për 3 javë! Pse ne e morrëm vesh vetëm tani?

Qielli në São Paulo, Brazil, u kthye i zi në 3 p.m. të hënën. Ajo që

Lexo me Shume

Muzeun Gjergj Kastrioti në Krujë e pastron Vullnetarisht nje Emigrant Shqiptar

Emigranti shqiptar pastroi vullnetarisht ambientet e muzeut kombëtar,

Lexo me Shume

Ura tjetër që Rrezikon të Shembet dhe që Duhet të Mos Kaloni!

Kjo urë ndodhet në rrugën ku kalojnë shumë shqiptarë sidomos ne vere

Lexo me Shume