Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Ja Pse Gazeta "Odria" Eshtë Një Enciklopedi e Veçantë

Gazeta Odria eshte organ i shoqates Atdhetare Kulturore “ Odria Golik”

Lexo me Shume

Këtë Lajm Duhet ta Lexojnë të Gjithë Prindërit

Duke parë neglizhencën e theksuar të prindërve dhe të tjerëve ndaj

Lexo me Shume

Ja Pse Duhet Përgëzuar Gerta Miftari, Nxënësja 15-Vjeçare nga Kosova!

Gerta Miftari është një nxënëse e klasës së 10 në gjimnazin e qytetit

Lexo me Shume

Ngjarje Tjetër Tragjike, Këtë Radhë në Tiranë

Një 33-vjeçar i ka dhënë fund jetës në Tiranë duke u hedhur nga kati i

Lexo me Shume