Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Vjeshta e arte e Erindit ne duart e nene Dylbos,nikoqire dhe zonje!

Kjo vjeshte e arte ka zbritur e begate ne fshatin Erind te

Read More

Boksieri shqiptar Florian Marku kampion bote për federatën IBF.

Fitore e madhe e boksierit shqiptar Florian Marku. Ai eshte shpallur

Read More

Gezuar me ustallaret Ziver Kopeci dhe Visar Kristo !

"Nuk mund të mos i takosh miqtë e babit tim specialistët e vjetër

Read More

Ju si mendoni, cila eshte zgjidhja?!

Pas incidentitit ne Shkoder, Presidenti i Federates Shqiptare te

Read More

 Lavdi dëshmorëve të rënë për LIRI !

Sot eshte 18 Shtatori- dita e 77 vjetorit të çlirimit të qytetit te

Read More